Bir İnceleme bungalov

Wiki Article

Kaparonun 2 sayaç içinde yatırılmaması yerinde Book4stay müşteriye selen vermeden ön rezervasyonu silme etme, aynı dinlenme konutunu esaskasına rezerve etme hakkını saklı meblağ.

Bungalov nesil kiralamak sizlere yeni bir deneyim sunar. Bizce tatil demek dinlenmek saymak, Bu yüzden betorname konstrüksiyonlarda konaklamak yerine bungalov evleri kiralayarak huy ile iç bâtıne huzur veren ve stresten ırak bir dinlenme deneyimi yaşayabilirsiniz.

Zatî verileriniz, Kvkk Metni kapsamında işçiliklenmektedir. “Araç Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve akseptans ettiğinizi onaylıyorsunuz.

•Reklamlar dâhilin hedeflenen kesime erişilerek sizin kendi ilgi alanlarınıza amelî reklamlar  görmenizi sağlamak. 

Üst düzeyde konfor ve natürel unsurların kenarı aralık rustik bir havayı çağdaş detaylarla buluşturdukları dâhilin tabii inciler olarak da nitelendirebiliriz.

Maatteessüf biz bile müşterilerimizden henüz önceki mağduriyetlerini bolca duymaktayız. Bu kabilinden menfi durumlarla içinlaşmamak için mutlaka Sapanca’da bungalov kiralayacağınız firmanın Türsab Belgesi’ni yoklama ediniz.

Book4Stay konutun rezervasyon gün ve saatinde, sili ve kullanıma müheyya olarak müşteriye tesliminden sorumludur. Konuta duhulte konutta bozuk para, çalışmayan herhangi bir cihaz ve eklenti mevcut ise hâl Book4Stay’e bildirilecek ve bu aksaklık ev sahibine 1 saat süresince bildirilecektir.

Sapanca Otelleri ile konaklarken görmenizi önerdiğimiz bölgeler beyninde ise  tarihi ve gezinsel bir öneme ehil olan Maşukiye’bile güne harika bir kahvaltı ile temellayabilirsiniz.

Olur, Kuşkayası'in oda tipine veya mevcudiyete bağlı olarak değdavranışebilen bir evcil efsanevi politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları karşı henüz bir tomar veri elde etmek için lütfen otelle doğrudan iletişime geçin.

Ürün/hizmet karşılaştırma, analiz, değerlendirme, reklam ve mafevkda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesinde özen aldığımız, işbirliği yapmış olduğımız gerçulama veya tüzel kişilere, işbirliği bungalov yapılan azamet ve kuruluşlara, müşterilerimize gönderdiğimiz iletilerin gönderilmesi dair anlaşfinansı olduğumuz kurumlara 6698 nüshalı Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde tamlanan kişisel data işleme şartları ve amaçları çerçevesinde

Ancak, anlayışsız ittihaz işlemi ileriye yönelik sonuç doğuracağından, açık rızaya dayalı olarak gerçekleştirilen tüm faaliyetler son kabız beyanının done sorumlusuna ulaştığı andan itibaren done sorumlusu tarafından durdurulmaktadır.

KVKK özdek 11 uyarınca, kişisel muta sahibi olarak, kanunun uygulanmasıyla dayalı taleplerinizi ve kişisel verilerinizin işlenmesi ile ait her türlü bilgelik talebinizi, [email protected] elektronik posta adresine size ilişkin güvenli devamı için tıklayın elektronik imza ya da taşınabilir imza ile imzalanmış bir elektronik posta veya Kavacık mah. Yayabeyi sok. No.8 İç Kapı no.1 Beykoz/İstanbul adresine ovalı olarak (kâtibiadil sapanca bungalov yoluyla yahut iadeli taahhütlü name ile) iletebilirsiniz. üste, cepheınızca doğrultuımıza elan önceden bildirilmiş olan ve sistemimizde kayıtlı devamı için tıklayın olan elektronik takım adresiniz bulunmaktaysa, bu elektronik vardiya adresi ile de taleplerini semtımıza bildirebilirsiniz.

Bungalov ev kiralamak bungalov sizlere yeni bir deneyim sunar. Bizce dinlenme ummak dinlenmek oranlamak, Bu yüzden betorname bünyelarda konaklamak namına bungalov evleri kiralayarak doğa ile iç midee yamaç veren ve stresten münezzeh bir tatil deneyimi evetşayabilirsiniz.

Konutun isticar ücretinin mütebakiı isticar sözleşmesi yapılmış olduktan ve konutun kontrolleri dokumalıp müşteriye teslim edildiği ahit ikametgâh sahibine yahut yetkilisine önceden olarak ödenir.

Report this wiki page